Ideri de amenajari interioare cu caramida aparenta!

Ideri de amenajari interioare cu caramida aparenta!

Asa cum mentionam in articolul precedent, caramida aparenta reprezinta o solutie de contructii atat pentru placarile exterioare, cat si pentru cele interioare, avand aceleasi calitati estetice ca si caramida  traditionala.  Astazi vom vorbi despre placarile interioare si vreau sa va propun cateva idei de amenajari interioara pentru locuinte. Iata mai jos cateva zone in care caramida aparenta se incadreaza perfect:

1 Baie. Un perete din caramida nu isi gaseste prea des locul in baie, dar rezultatul poate fi unul de-a dreptul spectaculos si  este o alegere inedita, care va scoate din anonimat baia ta.

 

2. Bucatarie. Cărămida aparentă este un finisaj care se impune, care domină, nu doar prin model, ci și prin textură. Într-o bucatarie este  suficient ca această cărămidă aparentă să fie prezentă doar zona de lucru si este preferabil sa se foloseasca pentru  bucatariile deschise. 

 

3. Dining room. Caramida aparenta  a capatat tot mai multa polularitate in randul arhitectilor, care o prefera si in dining room pentru un plus de originalitate. Combinatiile de caramida aparenta cu muschi sunt de-a dreptul inedite.

 

4. Arcade si tavan. Fiind mult mai usoare decat caramizile traditionale, caramizile aparente sunt o solutie la indemana oricum pentru tavane si arcade, rezulatatul fiind unul spectaculos.

 

Caramida aparenta decorativa reprezinta solutia ideala de amenajare a casei tale, daca te-ai saturat de clasica vopsea sau tapet. Caramida aparenta te ajuta sa realizezi efecte spectaculoase, care vor scoate din anonimat casa ta.