Istoria placilor de fibrociment Scalamid

Istoria placilor de fibrociment Scalamid

SCALAMID este un nou brand al companiei POZBRUK cu aproape 35 de ani de experiență în producția de elemente prefabricate din beton.

 

POZBRUK, înființată în 1985, s-a transformat treptat dintr-un atelier într-una dintre cele mai mari companii producătoare din industria construcțiilor din Polonia. Exista  parcuri moderne de mașini în 5 fabrici din centrul, nord-vestul și vestul Poloniei. Motto-ul  campaniei a fost întotdeauna calitatea.

Motto-ul companiei  a fost întotdeauna calitatea și tocmai acest lucru i-a determinat pe producatori să-si produca singuri agregate pentru produse, în propriile  mine de agregate; pentru a menține curate materiile prime furnizate. Astfel, a fost achiziționat propriul material rulant feroviar.

 

Producatorii cauta in permanenta  noi tehnologii și noi soluții - panourile de placare versatile SCALAMID sunt una dintre dovezi. Accentul pus pe calitate, inovație și dezvoltare a devenit baza pentru toate activitățile legate de funcționarea companiei - de la selectarea personalului, prin crearea de facilități tehnologice moderne și pregătirea conceptului de produs unic, până la client.

 

S-a construit un brand puternic și competitiv, ce  produse remarcabile și, cel mai important, o încredere incontestabilă în rândul clienților. Încrederea, care este cea mai importantă valoare pentru Pozbruk.De la începutul activității sale, produsele POZBRUK s-au remarcat prin calitatea lor fără compromisuri. Compania folosește cele mai noi metode de asigurare a calității disponibile și continuă să stabilească un nivel ridicat fata de concurență.