Placile de fibrociment - solutia constructiilor moderne!

Placile de fibrociment - solutia constructiilor moderne!

Constructorii pun tot mai mult accent pe materialele eco-friendly, iar unul dintre principalele criterii de selectie a materialelor de constructii este compozitia materialelor, care trebuie sa fie una ecologica, prietenoasa cu mediul inconjurator si, cel mai important, sa fie cat mai usor de montat.

Placile din fibrociment se incadreaza perfect in noile cerinte ale pietei imobiliare actuale, indeplinind o serie de atributii mult peste alte materiale existente pe piata: rezistenta la foc, rezistenta la apa, izolarea fonica, izolarea termica, dar si aspect placut.

Nevoile arhitecturale moderne ne impun sa obtinem produse avansate, care nu contin nimic daunator mediului sau sanatatii umane. Pe langa acestea, placile din fibrociment ofera si o izolatie termica si fonica fantastice, pe langa faptul ca sunt ignifuge, extrem de rezistente la socuri mecanice si oscilatii de temperatura.

In ceea ce priveste utilitatea lor, placile din fibrociment sunt extrem de versatile, in sensul ca pot fi utilizate atat pentru placarile interioare ale peretilor, cat si pentru fatadele exterioare ale tuturor tipurilor de constructii, indiferent daca vorbim de spatii comerciale, de ansambluri rezidentiale sau doar de imbunatatirea imaginii unei cladiri, deoarece pot fi utilizate in intregime sau pot fi ajustate la dimensiunile cerute sau, de ce nu, aplicate cu goluri de imbinare.

 

Lista utilitatii placilor din fibrociment este mult mai vasta, iata cateva exemple de aplicatii pentru care le putem utiliza:

  • Acoperire pentru interior si exterior;
  • Panouri "sandwich" ca elemente de perete despartitor;
  • Material decorativ pe diferite zone ale cladirilor;
  • Element de plafon suspendat;
  • Ca material de pardoseala, pe podea din beton;Acoperire decorativa care da aspect de lemn sau piatra...Vrei sa citesti intreg articolul publicat pe Misiunea Casa, click aici