Caramida Aparenta Neteda

Comenzi telefonice: 0740 300 015

Descriere

Plăci din cărămidă aparenta cu textură neteda roșie, maro și galbenă. 

Dimensiuni: 215 x 65 x 15 mm
Greutate: 430 gr.
Bucati/mp: 60

Caramida aparenta este un material de constructii folosit pentru placarile verticale de interior si exterior. Este un material prietenos cu mediul, durabil si rezistent, care infrumuseteaza fatadele asemenea caramizilor traditionale, dar la un cost mult mai bun fata de cele traditionale.

Pe langa functia estetica de a infrumuseta fatada, caramida aparenta are si rol de protectie, absortia scazuta de apa a caramizilor previne instalarea prafului sau a mizeriei. De asemenea caramida aparenta are rezistenta completa la foc, la inghet, precum si la spori, alge si muschi, care pot declansa alergii. Pe langa toatea acestea, caramida aparenta  asigura si o izolatie fonica excelenta a peretelui. Astfel, te bucuri de o fatada eleganta si durabila multi ani, fara sa necesite intretinere sau reparatii.

Spre deosebile de caramida traditionala, caramizile aparente se monteaza foarte usor, scurtand astfel timpul de executie al proiectului tau. Totusi, trebuie sa se tina cont de cateva detalii pentru a beneficia de o fatada rezistenta timp indelungat:

1.       Caramizile aparente se aplica pe suprafete solide, plane, curate, fara impuritati.

2.       Caramizile aparente se pot aplica direct pe suprafete plane din beton sau pe  peretele tencuit cu mortar de ciment si pe  sistemele termoizolante.

3.       Suprafetele cu rezistenta trebuie curatate si stabilizate  pentru a fi placate.

4.       Caramizile aparente nu se aplica direct pe suprafete cu aderenta slaba cum ar fi fatadele vopsite.

 


 Culori disponibile

Fisa tehnica

Produse relationate