Panouri Aluminiu Compozit Naturalbond

Cod produs: PACNB

 

 Comenzi telefonice: 0740 300 015

Descriere

 Panourile compozite din aluminiu Naturalbond au o reputație mondială, datorită aspectului estetic deosebit ,în construcția de clădiri, flexibilitate, rezistența si ușurința montajului. Acestea sunt produse in fabrici cu 4 linii de producte foarte eficiente,cu o capacitate anuală de producție de 7.000.000 mp.

Alte avantaje sunt posibilitatea oferirii de soluții alternative pentru clientii finali, opțiuni de suprafațe inoxidabile, modele din lemn ,diferite variante de suprafațe pictate de inalta calitate cu o garantie de 20 de ani ,gama larga de panouri de aluminiu compozit avand proprietăți estetice, fizice și mecanice în standardele internationale pentru fațadele clădirilor.

Cu o gamă largă de dimensiuni și culori diferite, panourile compozite din aluminiu de înaltă densitate,cu miez din polietilenă, rezistente la foc ,cu umplutură de hidroxid de aluminiu sunt produse în fabrici dotate cu tehnologii avansate.

Toate produsele sunt testate de ingineri de calitate la laboratoare moderne de ultima generatie și sunt prezentate clienților în conformitate cu standardele internaționale de calitate.

 

Gama culori si decoruri

Culorile din tabelul de culori din stânga pot varia fata de original datorită condițiilor de fabricatie. Se recomanda solicitarea unei mostre de probă pentru a vedea culoarea reală.

Culorile metalice pot varia în diferite loturi de producție.Din acest motiv, se recomanda lansarea comenzilor intr-un singur lot pentru a preveni usoarele diferente de culoare.

La cerere, in functie de cantitatea comandata ,se pot fabrica panouri aluminiu compozite si in alte culori sau modele. Din acest motiv,trebuie specificat codul de culoare RAL solicitat. Aspectul suprafetei placilor trebuie, de asemenea, să fie subliniat atunci când comandați culori care nu sunt enumerate în tabelul alaturat.

Specificatii tehnice

 

Zone de aplicabilitate


Naturalbond, este un material de construcție estetic, elegant, utilizat la proiectarea arhitecturala a clădirilor din tot spațiul vieții noastre sociale.

Naturalbond, care are o gama largă de utilizare, este superioar altor materiale de construcție, cu o largă paleta și uniformitate a culorilor, rezistenț la condițiile climatice, ușurință la montaj , bun izolator termic si fonic.

Panourile aluminiu compozit  Naturalbond sunt prietenoase cu mediul si poate fi folosit cu usurinta pentru a acoperi suprafete mai mari decat alte materiale concurente, datorita structurii sale robuste. Avantajul unui pret redus, face ca acest material să fie indispensabil la proiectarea cladirilor.

Domenii de utilizare al placilor aluminiu compozit Naturalbond:

-se utilizează ca material de acoperire, de protecție,

-sub formă de grinzi arhitecturale,

-placarea peretilor exteriori,

-materiale de decor interior, plafoane,

-panouri de uși,

-pereți despărțitori,

-placarea podurilor pietonale, a tunelurilor, ascensoarelor, materiale expoziționale in cadrul galeriilor,

-panouri publicitare,

-la constructia bancilor, cladirilor de birouri ,a stațiilor de transport, aeroporturilor etc.

 

Avantajele folosirii panourilor aluminiu compozit Naturalbond

 

• Oferă constructiilor un aspect elegant, datorită proprietatilor estetice deosebite ;

• Ușor de utilizat ,panourile se pot debita conform dorințelor la dimensiunile solicitate in proiect ;

• Se pot livra în diferite dimensiuni și culori ;

• Sunt materiale durabile, robuste, ușoare și rigide ;

• Sunt bune protectoare, protejand suprafațele acoperite, datorită rezistenței la condițiile climatice ;

• Coeficient scăzut de transfer de termic și fonic ;

• Este economic oferind protecție completă pentru un preț competitiv ;

• Este prietenos cu mediul, fiind un produs inofensiv care este 100% reciclabil ;

• Stimuleaza creativitatea , prin ușurința in debitare si formare, oferind diverse alternative de culori;

• Oferă cele mai bune rezultate la montaj.

 Culori disponibile

Fisa tehnica

Produse relationate