Plăci pentru construcții din fibrociment 1 produs

Sorteaza dupa:
Produse:

Plăcile pentru construcții din fibrociment TepePan sunt placi de fibrocement autoclavizate, pe baza de ciment si silicati, armate cu celuloza. Placile  sunt ideale ca solutii constructive permanente, structuri de lunga durata, sigure si ecologice. Grosimea cea mai utilizata este de  10 mm.

Placile de fibrociment TepePan distribuite de Ecofort sunt materiale de constructii de o calitate exceptionala, care sunt rezistente la foc (A1, A2, B1), la socuri mecanice si oscilatii de temperatura, bune izolatoare termice si fonice si usor de prelucrat si montat. Placile  pot fi folosite pentru a acoperi atat exteriorul unui imobil, cat si interiorul acestuia, indiferent de tipul cladirii si dimensiuni. 

Placile de fibrocement autoclavizate, pe baza de ciment si silicati, armate cu celuloza  vin deja finisate, nefiind necesar sa fie tratate cu niciun fel de substante sau tencuieli. Obtineti suprafete și colturi drepte instant, fara sa aplicati materiale auxiliare pe care sa le indepartati . Placile de fibrociment  pe baza de celuloza Ecofort sunt prietenoase cu mediul inconjurator si lasa putine deseuri in urma aplicarii lor. Daca placile se murdaresc de praf sau pamant, le puteti spala cu un dispozitiv cu apa sub presiune.