Plăci de fibrociment SCALAMID 13 produse

Sorteaza dupa:
Produse:

SCALAMID este un material atât de special încât este inutil să-l clasificăm sau să-l comparăm cu orice altă placare.

Dacă dorești să folosesți ceva inedit pentru fațada ta, dar nu te simți confortabil cu utilizarea unui material necunoscut, SCALAMID ar putea să fie alegerea potrivită pentru tine.

Plăcile SCALAMID oferă o calitate proaspată, inovatoare fibrocimentului, materialul bine cunoscut și testat de-a lungul deceniilor.

Modelele veritabile pe care le găseșți în gama SCALAMID sunt obtinute cu tehnologia de print digital.

Această tehnologie modernă ajută SCALAMID să răspundă cu adevărat dorințelor tale speciale de design și să-ți ofere un material de fațadă durabil, sustenabil și stilat.

În afară de numeroase decoruri de print digital, în gama SCALAMID găseșți și plăcile de fibrociment colorate, finisate impecabil.

SCALAMID reprezintă gama premium de fibrociment cu toate calitățile exceptionale pe care le oferă acest material: durabilitate, flexibilitate, rezistență la umezeală, la oscilații ale temperaturii și la impact mecanic având clasă de reacție la foc A1. Greutatea panourilor Scalamid este de aproximativ 14,8 kg / m2, ele sunt ușor de transportat și de manevrat.

Suprafeța plăcilor tipărite digital, precum și a celor vopsite, are rezistență ridicată la abraziune (AC5), nu se decolorează când sunt expuse la razele puternice UV și pot fi curățate cu detergenți.

 

Beneficiază de serviciile oferite de Scalamid

Pe lângă faptului că ai o alegere practic nelimitată pentru designul panourilor, ele ajung pe șantierul  tău pregătite pentru instalare exact după cerintele tale.

În cazul în care preferi montajul cu nituri, găurile pentru prinderea plăcilor se pot pregăti deja în timpul producției la fabrică. 

Plăcile comandate ajung pe șantier gata de a fi instalate: tăiate la dimensiunile necesare, cu muchiile rectificate si găurite pentru prinderea cu nituri.