Placi Ecofort fibrociment aglomerate din ciment si aschii de lemn 6 produse

Sorteaza dupa:
Produse:

Placile cimentate pt constructii, din gama Betopan Plus, texturi omogena sau de caramida, piatra decorativa, lemn. Stoc si livrare in Romania la pret competitiv.

Placă de ciment armată cu așchii de lemn-“Aplicare rapidă și ușoară pentru un aspect decorativ”

Betopanplus face parte din categoria placilor aglomerate si este o placă de ciment armată cu așchii de lemn, având ciment suplimentar și acoperire minerală mixtă pe ambele suprafețe. Există șapte suprafețe decorative diferite ale betopanplus: textura piatra, textura lemn, textura camaida si multe altele.

Principalele avantaje ale placilor aglomerate Ecofort din ciment si aschii de lemn sunt faptul ca protejeaza fațadele clădirilor de condiții externe, cum ar fi căldura, variațiile de umiditate, incendii și furtuni. Placile aglomerate creeaza  un efect de climatizare natural, ce  reduce costurile de încălzire sau climatizare cu până la 55%.

Placa de fibrociment cimentata  Ecofort permite schimbarea culorii, deoarece poate fi vopsită. Are un nivel ridicat de rezistență la dezastrele naturale, cum ar fi cutremurele sau orice alt eveniment care poate provoca mișcarea clădirii, întrucât sarcina este susținută și distribuită uniform în întreaga clădire prin utilizarea dopurilor de fixare standardizate și a cadrului metalic galvanizat dedesubt, care se poate îndoi și este compatibil cu vibrațiile. 

Placile cimentate pt constructii, din gama Betopan Plus, se poat monta, tăia și prelucra ușor. Datorită structurii sale care permite respirația și ventilația, previne aparitita umiditatii si implicit a mucegaiului. Având o suprafață netedă, există diferite tipuri de accesorii cu grosimi și dimensiuni diferite ale placilor BetopanPlus, cum ar fi rame de uși, rame pentru spațiile pentru ferestre și uși, margini ale colțurilor interioare și exterioare.