Placi Ecofort fibrociment armate cu celuloza 6 produse

Sorteaza dupa:
Produse:

Placi Ecofort fibrociment armate cu celuloza sunt folosite in construcția de pereți interiori și exteriori pentru orice fel de clădiri, in zone unde este necesară izolarea fonică, în sisteme de izolare termică, aa material de susținere al dulapurilor sau panourilor sau la pereții, parapeții și tavanele balcoanelor și teraselor. Datorita rezistentei indelungate, placile armate cu celuloza pot fi folosite si ca materiale de învelire a acoperișurilor sau la placarea pereților puțurilor de lift.

 


Placile de  fibrociment armate cu celuloza sunt utile si pentru decorarea fatadelor de cladiri. Acestea sunt bune izolatoare termic si rezistente in timp. Avem in gama noastra o paleta larga de texturi:  piatra, lemn, striate sau netede. De asemenea, oferim dimenziuni  standard sau la cerere.

Placile Ecofort fibrociment armate cu celuloza prelungesc și protejează durata de viață a materialului de izolare, când este utilizat în sisteme de izolare termică și fonică. Nu este necesară vopsirea, are caracteristici hidrofuge, este inodoră și nu eliberează gaze toxice.

Placile armate cu  celuloza sunt rezistente  la impact, la deșeurile biologice și chimice, la insecte, neputrescibila si au o  rezistenta sporita la mucegai. Placile compozite sunt ușor de transportat si oferă soluții în toate domeniile proiectelor de construcții, oferind fațade și suprafețe compatibile cu reglementările privind combaterea incendiilor. Placile de fibrociment Ecofort pot fi utilizate cu materiale izolante de orice grosime dorită si ofera o rezistență la impact foarte mare față de plăcile de gips carton.