Politica de confidentialitate

Ecofort va prelucra datele dvs. cu caracter personal în baza următoarelor:

Executarea sau încheierea contractului cu dvs. și pentru a da curs solicitărilor dvs. De exemplu, pentru a executa comenzile , pentru a livra comenzile , pentru a transmite ofertele de preturi. Acest lucru ne permite, de asemenea, să vă emitem factura în funcție de serviciile pe care le-ați contractat.
Interesele comerciale legitime ale Ecofort, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. 
Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate; sau
Consimțământul pe care îl acordați atunci când Ecofort nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

•  Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;
• Utilizați website-ul nostru sau alte produse și servicii Ecofort;
• Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
• Vă abonați la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
• Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
• Vizitați sau navigați pe site-ul nostru
• Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;
• De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții de verificare/control al creditului, agenții de calculare a facturii. Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.).

 

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

• Persoana fizica:numele, adresa, numărul dvs. de telefon fix și/sau mobil, și adresa de e-mail;

• Persoana juridica: datele companiei (denumire firma, CUI, Nr. Registru Comert, Adresa Sociala)


• Istoricul dvs. de navigare. Dacă ne-ați dat permisiunea, Ecofort colectează informatii despre paginile web din cadrul site-ului nostru pe care ați navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navigați, acesta fiind limitat la o scurtă perioadă de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. Utilizăm aceste informații privind interesele pentru a vă trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a vă arăta reclame personalizate.

Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului nostru și serviciilor noastre online. Datele sunt baza pentru ca noi să oferim servicii excelente. Cu toate acestea, cel mai important element al nostru este încrederea clienților noștri. Protejarea datelor clienților și utilizarea acestora numai în modul în care clienții noștri se așteaptă ca noi sa le utilizam este cea mai mare prioritate. Prin urmare, următoarele notificări privind protecția datelor sunt concepute să vă informeze cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale și drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor ("GDPR") precum si actele normative subsecvente.