Consultanta

Consultanta

Oferim consultantă înainte și pe tot parcursul montajului plăcilor.Oferim consultanță beneficiarilor încă din momentul alegerii soluției optime pentru fațadă.

Prin partenerii noștri oferim, contra cost, servicii de proiectare a fațadei ventilate. De asemenea, ajutăm clienții noștri în alegerea unei stereotomii optime pentru un aspect cât mai plăcut și o optimizare a consumului de materiale.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste montajul!  Inițiem și pregătim echipele de montatori pentru realizarea unei instalări cât mai bune a placilor din fibrociment.

Ecofort urmareste  lucrările pe întreaga perioadă a montajului pentru a se asigura ca placile din fibrociment sunt montate corect.

Echipa noastra de consultanti  iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari legate de produsele Ecofort. Pentru proiectele tale  site-ul nostru ofera o multitudine de informatii si materiale, la care se adauga asistenta telefonica de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00.

Inainte de a incepe, pe parcurs si chiar dupa faza de constructie,  suntem implicati in proiectul dumneavoastra. Colaborand permanent cu intreaga echipa a proiectului, oferim asistenta in etapa initiala de ofertare, gasim metode pentru a aduce constructiei imbunatatiri de ordin estetic sau de performanta si propunem variante de reducere a costurilor sau a timpului de executie.

Alegem cu atentie cele mai potrivite solutii pornind de la o evaluare detaliata a eficientei. In functie de necesitati, putem furniza produsele noastre in dimensiuni specifice, pentru a reduce cantitatea de deseuri de constructii.

 

Ne puteti contacta completand formularul din sectiunea CONTACT sau ne puteti scrie direct pe adresa de mail vanzari@ecofort.ro.

Va asteptam de luni pana vineri la sediul Ecofort din Bld. Timișoara 90, București, in intervalul 9:00 – 17:00.