Optimizarea costurilor

Optimizarea costurilor

Vă ajutam sa calculati cantitatea necesara de plăci pentru proiectul dumneavoastra.

Placile Ecofort reprezinta  o solutie de durata pentru izolatie termica. Fiind usor de montat si intretinut, placile din fibrociment Ecofort  contribuie la economisirea de resurse si energie. 

Placile din fibrociment sunt  materialele de construcţii confectionate din componente naturale si reprezinta o alternativă ecologica, ce ajuta la crearea unui mediu de viaţă sănătos, comparativ cu materialele de construcţii sintetice.

Ȋn compoziţia plăcilor Ecofort intră doar materiale naturale cum ar fi: cimentul, aşchii fine de lemn şi apă. Ele nu conţin azbest sau alte substanţe dăunătoare mediului  inconjurator.

Eficienţa termică are un impact important asupra mediului: cu cât mai puţină energie este folosită pentru încălzirea sau răcirea clădirii, cu atât mai puţin dioxid de carbon este emis in atmosferă. Plăcile Ecofort  ajută semnificativ la îmbunătăţirea eficienţei termice a unei clădiri şi la reducerea majoră a costurilor de întreţinere. Astfel, temperatura se păstrează constantă şi se fac economii considerabile pe termen lung.

 

Plăcile Ecofort sunt rezistente la foc, dar în cazul în care ard, nu apar gaze toxice si fum, cum se întâmplă în cazul materialelor sintetice. Plăcile rezistă foarte bine la oscilaţii de temperatură, la frig şi umezeală. Plăcile Ecofort sunt durabile şi au rezistente sporita  la uzură şi impact mecanic.